Vi oplevede så meget – så det næsten var svært at rumme det :-)

Image-1
Kære Per og Helle

Fabelagtigt besøg på Mpala……

Vi havde aldrig tænkt at vi en dag ville besøge Sydafrika. Men en kollega fortalte om en pragtfuld tur hun og hendes mand havde haft på lodgen. Det blev beskrevet så fantastisk at vi blev enige om at det måtte vi da også prøve. Så efter lidt planlægning blev det til, at vi var 6 pers. der bestilte 14 dage på Mpala.
Og det er absolut den bedste beslutning vi har taget længe.

Året er 2011 i november måned. Juan, daværende ranger, tog godt imod os i Palaborwa lufthavn og snart “landede” vi på lodgen og så vores dejlige hytte for første gang.

Oplevelserne stod i kø, gåtur i bushen tidligt om morgenen, skolebesøg, dyreinternat, krugerparken med overnatning, spisning i bushen, Night drive, game drive, ballon tur ved solopgang og alle de dyr vi så på vores køretur fra landevejen og ned ad grusvejen til lodgen….Ja jeg kunne blive ved.

Vi oplevede så meget – så det næsten var svært at rumme det.

Lodgen er så hyggelig og man syns næsten at man er en stor familie med Estelle, kokken, rangerne ( Juan og Clayton) som de hed dengang og alle de andre der fik dagligdagen til at fungere så godt, så da vi rejste dernedefra kiggede vi på hinanden og sagde: her må vi da ned igen… Det har desværre ikke været muligt endnu… Men vi ville elske at besøge jeres dejlige Mpala endnu en gang.

Hilsen
Per og Eva Kolding

Image-2

Image-3

Image-4

Image-5