fbpx

Velkommen til vores Sydafrikanske paradis

Lodgens ejere og stiftere Per og Helle Grunert

Mpala Safari Lodge er resultatet af vores drøm om et sted i Afrika, der startede med en ferie i 1989. Vi rejste dengang på vores første safari, som var en ekspedition i telt blandt løver og elefanter, uden nogen form for luksus.

I år 2000, efter en dejlig safari i Sydafrika med vores 2 børn, besluttede vi at tiden var kommet til at vi skulle finde vores eget sted. Ole og Annelise var dengang kun 9 og 6 år, men de var lige så begejstrede for den afrikanske stemning, som vi var blevet 11 år tidligere.

Gå på opdagelse hos Mpala i menuerne herunder

Det Afrikanske dyreliv omkring lodgen
Mulige aktiviteter i og omkring lodgen

Aktiviteter

Beskrevet i National Geographic's Traveller og Luxury collection

Mpala Safari Lodge ligger ved Olifants River i Limpopo-provinsen i det nordøstlige Sydafrika i det verdensberømte naturreservat Great Kruger National Park.

Naturreservatet, der har et areal på størrelse med Danmark, er suverænt flagskibet blandt naturreservater i Sydafrika og byder på enestående naturoplevelser.

Det smukke og uspolerede landskab med Afrikas fascinerende dyreliv omkranser bogstaveligt talt Mpala Safari
Her, og på de mange udflugter, kan du virkelig opleve den farvestrålende rigdom af dyr, fugle, natur og kultur.

Tag på en rejse du aldrig glemmer

Det er vigtigt for os, at vores gæster altid får mest muligt ud af deres besøg. Det er også derfor at, vi maksimalt har 6 dobbeltværelser. Det er din sikkerhed for, altid at være på første parket til alle de fantastiske oplevelser.

Du kan finde ledige datoer ved at klikke på booking, har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os.