Vi glæder os til at komme igen

Kære alle på Mpala

Tusinde tak for et par skønne uger på logden (uge 43 og 44) vi nød virkelig at få slappet af og blive varmet igennem og alle de gode oplevelser og selvfølgelig den fantastiske gode mad. Vi tog ikke engang på selvom vi spiste igennem, og det gode selskal fra både andre gæster og ikke mindst den store stab af venligt og dygtigt peronale.

Det er dejligt at tænke på alle de gode oplevelser vi fik og det er svært at fremhæve nogen oplevelser der var bedre end andre, men der var virkelig stunder som var specielle deriblandt da Irene sang for os og da Ryno og vi fredag morgen uge 43 kørte ud og sad og kiggende på fugle ved floder i Kruger. Vi fik masser af god tid til at sidde og drikke kaffe og fik set en hel del fugle og så havde Estel og jeg en rigtig god tur til Phalaborwa, hvor vi fik en dametur med snak og hygge og en god hjemtur i hendes fine nye bil. Vi glæder os til at komme igen.

Masser af hilsner og kram til alle på Mpala

Hilsen Jens Kr. og Hanne

Vi tog til Sverige et par dage efter vi kom hjem hvor vi havde minus 7-9 C. Det var et temperatur spring på 47-49 C. Det kunne virkelig mærkes!