Tak til alle på Mpala

Vi har igen haft en fantastisk tur til Mpala. Denne gang vidste vi, hvad vi kunne forvente os og atter engang fik vi nogle helt enestående oplevelser. Så stor tak til alle på Mpala, som gør deres yderste for at vi skal føle os godt tilpas og få en god ferie.

Dyrelivet omkring Mpala er jo også helt unikt, så man behøver faktisk kun at sætte sig og vente – så dukker alle oplevelserne frem….stort som småt!

5

Noget som vi også havde set rigtig meget frem til, var de nye biler, som gav to fotointeres-serede som os, rigtig gode muligheder for at tage billeder fra alle vinkler. Ikke alene er kørekomforten i top. Der er også rigtig god plads til tasker og udstyr.

3

På vej til Krüger Park

En stor tak til Theo, som gav os nogle vidunderlige dage i Krüger Parken. Uden hans kendskab og kærlighed til naturen, havde vi ikke fået de samme oplevelser. Dem er der så også rigtig mange af, så det vil være for omfattende at nævne dem alle sammen. Men et af højde-punkterne var helt klart løveangrebet, som var som en ren National Geographic oplevelse.

Et af Theos specialer er helt klart hans viden om fugle…..man er dedikeret, når man kommer springende i sin middagspause i klip klapper og begejstret fortæller at nu er den her igen…..en ”sneaky bird”, som vi døbte den, fordi den var så svær at indfange med kameraet.

6

De varmeste hilsener fra familien Yhman.