Tak for to uforglemmelige uger

Kære alle på Mpala Lodge!
Tak for to uforglemmelige uger.
Efter et døgns forsinkelse kom vi frem til Mpala Lodge. Flyet søndag blev aflyst – skuffet Thyra, mandag skete det samme, men vi fik muligheden for at flyve over Amsterdam i stedet for Frankfurt.

Vi var meget spændte, blev vores forventninger nu indfriet? Det må vi sige ja til og mere endda. Dejlige chalets og hyggelig main house, dejlig mad og skønne mennesker at være sammen med.

En stor tak skal til Estel og Stacey for det gode program de lavede til os. Vi må ikke glemme Bernard som to gange førte os gennem Kruger nationalpark, delte ud af sin viden om dyr, fugle og planter. Caroline supplerede godt, især overfor vores barnebarn, endda matematikken fik hun styr på med Thyra. Fantastiske dage med masser af charme og oplevelser. Dejlig ferie fra Mpala og hygge ved poolen. Dejlige oplevelser.
Besøget på skolen og i børnehaven gjorde et stort indtryk på Thyra. At køre på ATV var sjovt. En stor tak skal også lyde til Helle og Per for det dejlige sted, smagfuldt, og valget af Estel som giver en god ånd på stedet.
Mange tak for denne gang
Thyra, Ebbe og Gitte.