Tak for fem pragtfulde dage

Store oplevelser, langt større end vi havde forventet. To løver lige ved bush camp og se Sizzys forskrækkelse, var en af de helt store aftner. 24 forskellige dyr er vi nået op på, bl.a. cheetah – 4 stk. – en død flodhest, som hyænerne ventede på at gå igang med.
Clayton har været helt utrolig til at lære os om dyrene og deres adfærd, og da vi har været alene har det været ret intensivt. Han har sørget for os med med i Kruger og spottet alle dyrene for os.
Hjemme har Sizzy serveret skønne retter. Hun vil os det godt. Estel har modtaget os med åbne arme og en utrolig venlighed. Frederik har serviceret og lyttet til alle vores oplevelser. Vi han kun rose alle og sige tusind tak for de gode minder vi tager med os hjem. Et vidunderligt sted med dejligt personale.
Mange hilsner Bent og Lene. Farum

Tusind tak til alle på Mpala, som har været med til at give os en uforglemmelig uge med masser af oplevelser.

En særlig tak til vores fantastiske rangere Juan og Clayton, der har lært os en masse om den afrikanske natur, kultur … I har virkelig hjertet med jeres arbejde. Også jeres store evner til at fungere som kokke og arrangører af picnic har vi nydt godt af.
En stor tak til Estel og Jessica for jeres evner til at få alle gæster til at føle sig hjemme fra første dag.
En stor tak skal køkkenet have, for den fantastiske mad vi har nydt hele ugen.
Mange hilsner fra Ellen fra Søborg med familie, 13 personer ialt.