Svært at vælge billeder ud af 650

dscn0577

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, mellem alle de dejlige dage, vi havde, tror jeg at jeg syntes bedst om de morgener hvor jeg drak kaffe på min egen terrasse/balkon kl. 04.30. Ikke helt lyst endnu. Lyset var fantastisk. At se naturen vågne. At se aberne gå i ”gåsegang” over plænen, vortesvinene der gik og græssede og de andre dyr der var ”inde” in parken. Kigge efter krokodillen på den anden side af floden – var den er stadigvæk i nærheden af sine æg; eller tog den en lille tur i floden? Var elefanten fra bag svømmepølen nået over floden? Lyset der skiftede til mere dagslys. Marabuerne der kom flyvende. Nu var det tid til at gå ned og få den fantastiske morgenmad. Og så afsted på dagens udflugter!

Hvad venter os i dag? Nye usete dyr? Undervisning i elefantfodspor? Kørsel med 4-hjulet køretøj? Krüger national park? Drakens Bjergene med fantastiske udsigter? Vandfald? Grotte i bjergene? Sejltur på floden? Skolebesøg??

Natur. Desværre er mit syn ikke allerbedst, så jeg så ikke altid alle de fugle som de andre så. Men de store dyr, ja – elefanter og unger, giraffer, flodheste, zebraer osv. Men også de mere hårde vilkår. Et dyr havde søgt kølighed i floden med et stort bidesår.

Mad hvor? Pandekager i landsby? Aftensmad i bushen? I bomaen? Grillmad i Krüger parken? På Mpala terrassen? Altid flot dækket op md duge, glas og porcelæn overalt – selv på turene.

Afsked: Solnedgang med champagne! Sang i bomaen! Slutmorgenmad på terrassen, medens noget af personalet ryddede vejen efter elefanternes ”træfældning” mod asfaltvejen, så vi kunne nå flyet. Det næsten samlede personale, der tog afsked med os (thank you for your kindness all of you).

Tak for en fantastisk uge, også til Frank, Conny og Helge, Hanne og Leif, Superdriver nr. 1 (Theo and his humor) og til Jens der blev dernede.

På gensyn!

Karin Olesen