fbpx

Safarirejser til Sydafrika

 

Er du på udkig efter en safarirejse til Sydafrika, kan du med fordel kigge ind hos Mpala Safari Lodge, hvor de tilbyder luksus safarirejser til dig, der ønsker at se Afrika fra den rå og vilde side. Her har du mulighed for at stå ansigt til ansigt med de dyr, man ellers kun kan se, hvis man besøger zoologisk have, og så har du tilmed også mulighed for at gøre det i selskab med de mennesker, der til daglig sørger for at vedligeholde den fantastiske natur, der stadig næsten urørt står smukt i de sydafrikanske nationalparker. Mpala Safari Lodge kan tilbyde dig en rejse tilbage i tiden, før vi valgte at udfolde os som mennesker – gå ikke glip af det naturskønne Afrika, og vælg en safarirejse til Sydafrika.

Kom helt tæt på den fantastiske kulturarv med safarirejser til Sydafrika

Er du nysgerrig på kulturarv og historie, får du med Mpala Safari Lodge mulighed for at stifte bekendtskab med den helt specielle kultur, der er i sydafrikanske stammesamfund. Her er normerne helt anderledes, end de er i den kendte vestlige verden, og som gæst på en safarirejse til Sydafrika kan du komme helt tæt på og deltage i fx Sotho Stammedans. En fantastisk oplevelse for såvel par som familier, der gerne vil opleve den rå og primitive tid, før vi havde industriel revolution og storbyer. Stift bekendtskab med madkulturen i Afrika, og skift mors frikadeller ud med nogle af de helt exceptionelt eksotiske retter, der er nedarvet fra generation til generation.

Med Mpala Safari Lodge har du mulighed for det hele, hvis du vælger en safarirejse til Sydafrika. Vi garanterer fantastiske oplevelser med naturrig savanne i selskab med eksotiske, vilde dyr, der ikke er født og opvokset i fangenskab, men som har fået lov til at udfolde sig i de barske omgivelser, hvor de i virkeligheden hører til

Flere spørgsmål?

 

Hvis ovenstående har givet anledning til spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner Per & Helle Grunert

 

Send os en besked