Ægte safari i Sydafrika

safari i sydafrika

Mpala Lodge tilbyder ægte safari i Sydafrika. I et området omkring Greater Kruger National Park. Indkvarteret på vores eksklusive resort kommer du tæt på naturen og får første parket til det rige dyreliv i parken.

Midt i den sydafrikanske bush i den nordøstlige del af Sydafrika ligger Mpala Safari Lodge. Det er et eksklusivt Safari Resort med plads til 12 gæster ad gangen, der indkvarteres i 3 hyggelige, romantiske dobbelthuse med udsigt til Olifant River.

 

Safari i Sydafrika – på første klasse!

Her slipper du for at skulle flokkes med de mange andre turister, der hvert år valfarter til Kruger National Park, fordi Mpala er en del af Kruger Parken, men i vores egen private del, hvor der kun kommer gæster fra Mpala. På Mpala Lodge er du altid sikret de bedste pladser, når turen går ud i bushen og der er altid en af vores medarbejdere, der har tid til at hjælpe med de spørgsmål og ønsker, du har.

Så hos os får du kort sagt eksklusive safari rejser på første klasse. Det er ren forkælelse og giver dig store oplevelser, du kan tage med dig hjem og mindes resten af livet.

 

Masser af udflugter

Den bedste oplevelse får du med et et- eller to-ugers ophold. Når du er vel indkvarteret, starter dine oplevelser med traditionel Sotho stammedans. Det er den lokale stamme, der kommer forbi og danser og det hjælper faktisk stammens unge med at lære og holde deres flotte, traditionelle danse i hævd.

Ugen opfatter også en bush walk til fods anført af vores erfarne guide, der fortæller om de mange ting, I møder på vejen. Her kommer du helt tæt på naturen og får øjnene op for alle de spor og det dyreliv, du normalt ikke opdager ved første øjekast. Guiden er naturligvis bevæbnet – for alle tilfældes skyld, for vi sætter sikkerheden i højeste prioritet.

Du kommer også på fotosafari – enten på ATV eller i åben jeep – og på en romantisk middag i bushen, hvor maden tilberedes over åben ild. Aftenen afsluttes med et night drive, hvor du oplever den fantastiske afrikanske natur om natten.
Der bliver også tid til flere game drives i det vildtrige område omkring Mpala Lodge, et besøg i en landsbyskole og en tur dybt ind i Kruger National park over to dage med overnatning i lokale camps. Her bliver der rig lejlighed til at se det spændende og varierede vildt- og fugleliv, der kendetegner parken. Det er simpelthen et enormt område med masser af dyr, som du kommer til at opleve.

 

Kom helt tæt på dyrene

Med 147 forskellige racer af pattedyr, 517 fuglearter og 114 arter af krybdyr, er der masser af dyreliv at kigge på. Nogle af arterne kan faktisk kun opleves i Kruger National Park.

Du bliver naturligvis heller ikke snydt for muligheden for de klassiske ”big five” – løve, elefant, leopard, bøffel og næsehorn. Dem skal man bare have set, når man har været på safari rejse i Afrika.

Husk at det er ikke lige meget hvilket område du vælger at tage på safari, for der er stor forskel på hvor det er muligt at se så mange forskellige dyrearter – og især Big Five – for de findes ikke alle steder. Greater Kruger National Park giver dig de bedste muligheder af alle steder i Sydafrika.

 

Book din safari rejse til Mpala Lodge her!

Som du kan se, får du en helt enestående safari rejse, hvis du vælger et ophold på Mpala Lodge. Du kan booke dit ophold lige her. Men husk: Der er rift om pladserne, for vi har kun plads til 12 gæster ad gangen på vores eksklusive safari resort!