På jagt i Sydafrika

Vil du have en helt unik jagtoplevelse, skal du tage på jagt i Sydafrika. Her kan du få nogle anderledes og meget flotte trofæer, der kan pryde væggen derhjemme og vidne om dengang du var på jagtsafari lige ved Kruger National Park.

Ugen igennem kan du nyde de mange spændende og idylliske aktiviteter sammen med din rejseledsager. Det omfatter bl.a. fotosafari, vandreture tæt på de vilde dyr og aftensmad tilberedt over åben ild i bushen med efterfølgende nat-safari.

Weekend jagt i Sydafrika

Men lørdag og søndag har du som passioneret jæger mulighed for at komme med på nogle helt unikke jagtture i de områder tæt ved nationalparken, hvor der drives kontrolleret og bestandregulerende jagt. For Mpala Lodge er dyrelivet fredet og det mærker man. For dyrene kommer helt tæt på vores små chalets (dobbelthuse) og drikker og bader uforstyrret i Olifants River, der løber lige forbi lodgen.

Jagt i Sydafrika er en helt unik oplevelse – hvad enten du er erfaren safari-jæger eller det er den første gang, du skal på jagt uden for danske breddegrader. Her er det ikke fasaner og agerhøns, men impalaer, kudu, gnu, zebra, sabelantilope, bøfler og andre eksotiske dyrearter, du får mulighed for at nedlægge.

Betal kun for det du skyder

Selve jagten foregår ved, at vi kører over til jagtområdet. Det ligger ikke så langt fra Mpala Lodge. Så du kommer tilbage hver aften og kan spise aftensmad og være sammen med din rejseledsager – eller ledsagere, hvis I er flere, der er afsted.

For selve jagten skal du kun betale en jagtleje, der gælder for den dag, du er afsted på jagt. Derudover betaler du kun for det eller de dyr, du nedlægger. Så du forudbetaler ikke for dyr, du aldrig får skudt.

Lej en riffel af os

Det kan ikke anbefales at tage din egen riffel med herned. Fortoldning og håndtering hos myndighederne kan tage endog meget lang tid og foregår måske ikke altid lige pålideligt. Derfor kan du i stedet låne en riffel af os. Den riffel du låner, har du mulighed for at prøveskyde på en bane i forvejen, så du kender den, når du står over for dit bytte.

Det er ikke ualmindeligt at skulle skyde på op til 200 meters afstand, men for det meste har I mulighed for at komme tættere på byttet.

Få et smukt trofæ på væggen

Vil du have et flot trofæ med hjem til væggen, formidler vi kontakt til et danskejet eller sydafrikansk konservatorfirma. Begge udfører et fantastisk stykke arbejde og er yderst pålidelige. Kombinér safari- og jagtferie Kombinér en skøn safari-ferie i vores smukke omgivelser med en spændende jagttur. Men husk at reservere i god tid. Vi har kun plads til 12 gæster ad gangen!