Mpala har fået online booking

Den 31. januar 2013

Mpala Safari Lodge giver nu vores gæster mulighed for at bestille plads og betale for opholdet online.

Det er med stor glæde at vi nu præsenterer vores booking portal. Der er ikke “købs-tvang”. Så hvis man blot vil se, om der er plads i en bestemt periode, kan man også gøre det. Man kan altid afbryde og komme ud af systemet igen uden at skulle betale, hvis man blot ønsker at undersøge mulige rejsetidspunkter.

Programmet virker ved at man søger om plads for et værelse ad gangen. Kun mulige og ledige ankomst- og afrejsedage kan vælges. (De er markerede med grønt)

Når man har fundet den ønskede uge for dette værelse, holder man det “på hånden”, mens man gentager søgningen for næste værelse. Når man har det ønskede antal værelser “på hånden”, går man videre og indtaster de nødvendige oplysninger for deltagerne på rejsen.

Vi har brug for at kende oplysningerne om vores gæsters ankomst og afrejse, for at kunne hente og bringe til f.eks. lufthavnen. Hvis man ikke har disse oplysninger på bookingtidspunktet, kan man oplyse dem  senere. Der er også mulighed for at tilføje oplysninger om f.eks. allergi eller fejring af mærkedage under bemærkninger.

Mpala har fået online booking

 

Bookingen sluttes af med en online betalingsportal. Her kan man vælge, om man vil betale hele beløbet på en gang, eller om man vil nøjes med et depositum og betale resten senere.

Systemet sender så en bekræftende mail til den mailadresse, man har opgivet ved bestillingen. I denne mail er der også et link til onlinebetaling af restbeløbet.

I er meget velkomne til at afprøve bookingsystemet:

MPALA BOOKINGPORTAL