fbpx

Luksus Safari

Tag på uforglemmelig tur til Sydafrika

Står du og trænger til at komme ud at opleve noget vildt og spændende? Så kan en safaritur til Sydafrika være lige noget for dig. Hos Mpala Safari Lodge tilbyder vi dig en tur til Sydafrika, hvor du kan få lov til at leve i luksus, samtidig med at du oplever den vilde natur og den store diversitet i dyrelivet, der præger Afrika.

Vores rejse indeholder alt det, der skal til, for at du får en oplevelsesrig rejse, som du aldrig glemmer. Vores tur inkluderer blandt andet et flot og dejligt dobbeltværelse, som du kan nyde sammen med en, du holder af – om det er din ven eller partner. Det er her, hvor du skal bo under hele dit ophold, og det er placeret lige midt i bushen, så du er tæt på naturen og det vilde dyreliv under hele turen.

 

Oplevelser for livet

Turen byder desuden på traditionel stammedans, som bliver opført i de traditionelle dragter. Oprindeligt var disse traditioner ved at gå i glemmebogen, men vi har i samarbejde med en stamme sørget for, at de er blevet fornyet og videregivet til nye generationer. Tag også, i to dage, med til Kruger National Park, hvor overnatning er inkluderet. Her har du muligheden for at opleve et imponerende dyre- og fugleliv, som har gjort parken berømt i hele verden. Foruden den traditionelle safarioplevelse byder vi også på det, der kaldes et ”game drive”, hvor det er muligt at opleve bushen på firehjulede motorcykler og i åbne safaribiler samt at nyde en lækker middag. Du skal heller ikke gå glip af det dyreliv, der hersker om natten, og du kommer derfor også med på det, der hedder ”night drive”. Her får du rig mulighed for at se og opleve de nataktive dyr helt tæt på.

 

Forplejning

Maden skal du ikke bekymre dig om på turen, da vi har dygtige kokke til at lave lækker og traditionel, afrikansk mad til dig og din partner på turen. Til dagsturene laves der madpakker, og ofte tilberedes maden udenfor på ægte bushmanér. Du oplever derfor også en del af Afrikas madkultur på din rejse.

Store dele af Afrika er præget af fattigdom, og her er den sydlige del ingen undtagelse. Derfor findes der adskillige skoler, hvor der er alt for mange børn på utrolig lidt plads. Mpala støtter en af disse skoler. Diphuti Landsbyskole havde mere end 800 elever den første gang, at vi fik kendskab til den, men kun otte lokaler. Det er meget dårlige vilkår, når det kommer til børnenes uddannelse, og derfor satte vi et projekt i gang, der skulle sikre dem flere klasselokaler. I dag har det medført, at skolens område er blevet fordoblet i størrelse. Du får som gæst hos os muligheden for at besøge skolen og de skønne børn, når du tager på vores safari til Sydafrika.

Ovenstående er blot nogle af de ting, som du kommer til at opleve på vores luksussafari. Vi garanterer dig, at din tur til Afrika vil byde på oplevelser, som du aldrig nogensinde vil glemme.

Du kan eventuelt se mere i vores samling af spørgsmål og svar, lige her.

En rejse ud over det sædvanlige – kom på luksus safari

Vi ønsker at give dig en utrolig rejse, som du vil mindes efterfølgende, og hvor du ikke skal gå på kompromis med hverken oplevelser eller levevilkår. Du kan rejse med os hele året rundt. Det bedste tidspunkt at rejse på, afhænger derfor af dig, og hvad du ønsker at opleve. Du kan på vores side finde alle de informationer, som du har brug for, for at få den bedste oplevelse ud af turen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til rejsen, booking og lignende. Vi taler dansk, og telefonen er altid åben. Du kan også vælge at skrive til os.

Her kan du se hvordan vejret er hos os.