Luksus safari i Sydafrika

luksus safari

Drømmer du om en virkelig luksus safari med den lækreste indkvartering og mulighed for at komme helt tæt på de vilde dyr? Så er Mpala Safari Lodge et fantastisk bud. Her bliver du indkvarteret i luksuriøse dobbelthuse og kommer bl.a. til en spændende middag ude i bushen.

Midt ude i den Sydafrikanske bush ligger Mpala Safari Lodge i den nordøstlige del af den kæmpestore Kruger National Park. Denne del af nationalparken er ikke nær så trafikeret som den sydlige del. Så her får du mulighed for at komme helt tæt på alle de vilde dyr, uden at skulle kappes om de gode pladser.

 

Luksuriøs indkvartering

For på Mpala Safari Lodge indlogerer vi kun 12 gæster ad gangen. Så du er altid sikker på at kunne blive betjent eller få hjælp, når du har brug for det. Indlogeringen sker i vores luksuriøse dobbelthuse – chalets – der er indrettet i en eksklusiv, hyggelig stil med privat bad og toilet og store panoramavinduer, hvorfra du kan betragte det fascinerende og righoldige dyreliv langs den smukke Olifants River.

Dagene tilbringes på spændende udflugter, men der er også tid til afslapning ved vores pool. Middagen indtages i hovedhuset på den store veranda, der vender ned mod floden og bagefter kan du hygge dig med de øvrige gæster i den smukke opholdsstue.

Velkommen til en spændende uge

Den bedste oplevelse får du ved at blive en uge eller mere. Ugen byder på spændende oplevelser, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på de vilde dyr i trygge rammer sammen med vores veluddannede rangere. Der er både mulighed for ture til fods, fotosafari på ATV’er og der er også mulighed for at komme på rigtig safari-jagt.

Undervejs bliver der også tid til en fantastisk middag ude i bushen kokkereret over åben ild af vores dygtige kokke i den nedgående sols stråler. Bordet dækkes op og i bedst Karen Blixen-stil serveres der naturligvis champagne til maden. Derefter tager vi på natsafari, hvor du får mulighed for at opleve dyrenes natteliv og møde de mange dyr, der kun kommer frem om natten.

Ugen byder også på en to-dages ekspedition rundt i Kruger National Park. Den er på størrelse med Jylland og et af verdens mest berømte naturreservater. Natten tilbringes i egen hytte med privat bad og toilet i en af de mange camps, der ligger rundt om i parken.

I løbet af ugen er der også flere såkaldte Game Drives, hvor vi kører ud i åben, overdækket jeep. Her er der god mulighed for at få gode billeder af dyrene og nyde den storslåede natur på nærmeste hold.

Sådan sikrer du dig plads på vores luksus safari

Med plads til kun 12 gæster ad gangen, skal du være tidligt ude for at sikre dig en plads på et tidspunkt, der passer ind i din kalender. Via booking systemet på vores hjemmeside kan du nemt undersøge, hvornår vi har ledige chalets. Du kan booke for 5 eller 7 dage ad gangen eller for 5+7 eller 7+7 dage.
Så skynd dig at bestille og glæd dig til en helt uforglemmelig uge i den sydafrikanske bush på absolut første klasse.