Besøg vores private lodge i Sydafrika

Det kan næsten ikke blive mere privat. Mpala Lodge har nemlig kun plads til 12 gæster ad gangen, der indkvarteres i lækre dobbelthuse med plads til to i hver halvdel. Lodgen ligger lige ned til den idylliske Olifant River, der er den lokale livsnerve for dyrelivet i området.

Alle områdets dyr kommer således ned og drikker ved floden. Fra panoramavinduerne i dobbelthusene eller fra hovedbygningens terrasse kan du følge med i, hvordan dyrene først sender spejdere ud, der hidkalder resten af flokken, hvis kysten er klar.

Derefter drikker og bader de fredsommeligt i floden, indtil fuglene eller bavianerne råber vagt i gevær. Et kort øjeblik står alle stille og kigger sig årvågent omkring. Så tager de flugten og i næste øjeblik ligger flodbrinken øde hen indtil enten årsagen til advarslen viser sig eller dyrene våger sig frem igen.

Det er hverdagen og en del af den idyl, der venter dig, hvis du bestiller et ophold på vores fredsfyldte og behagelige lodge. Vi ligger nemlig langt fra de mere trafikerede dele af Kruger National Park og netop derfor kan vi tilbyde dig nogle helt utrolige naturoplevelser, hvor du kommer helt tæt på dyrene.

Vores dygtige rangere guider dig til den bedste naturoplevelse

Anført af vores dygtige rangere kommer du på safari til fods allerede en af de første dage, du er på Mpala Lodge. Rangerne er selvfølgelig bevæbnede og årvågne, så du er i trygge hænder. De viser dig et dyreliv og spor efter dyrene, som du ellers ikke havde haft en chance for at opleve andre steder i parken.

Du får også mulighed for at indtage din aftensmad i det fri, tilberedt over bål mens mørket sænker sig. Efter maden tager vi på nattesafari, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på nattens fantastiske og meget anderledes dyreliv.

Udflugter fra vores lodge i Sydafrika

Opholdet byder også på en fotosafari, hvor du får de bedste billeder af dyrene med hjem – lige til at hænge op over kaminhylden. Du vælger selv, om du vil køre i jeep eller på ATV.

Derefter kommer du på en to dages tur ud i Kruger National Park, hvor der overnattes i forskellige lokale camps. Her får du igen lejlighed til at se nærmere på det varierede og helt fantastiske dyreliv, der tæller 147 arter af pattedyr, 517 fuglearter og omkring 114 forskellige slags krybdyr inklusive krokodiller. Enkelte arter er så sjældne, at de faktisk kun kan opleves her i nationalparken.

Vi slår også et smut forbi den lokale skole. Vi har nemlig et helt specielt og meget tæt forhold til den lokale Sotho-stamme, der også kommer forbi og viser deres traditionelle stammedans. På den måde lærer stammens unge også de gamle stolte dansetraditioner at kende.

Book dit ophold på vores lodge i Sydafrika

Så vil du have en helt unik naturoplevelse, skal du skynde dig at booke et ophold på Mpala Lodge. For du skal være hurtigt ude! Med plads til kun 12 gæster ad gangen er der rift om pladserne.