Der kom en Flodhest og græssede på selve Lodgen, når mørket var faldet på.

Det har været en fantastisk tur til Mpala Safari Lodge i Sydafrika.

Lodgen er et lille sted med plads til højst 12 gæster. Man bliver behandlet som en del af familien.

De har en meget stor viden både med hensyn til dyrene og også floraen.

Der var mange dyr i og omkring Lodgen. Vi så bl.a. nogle Løver nedlægge et bytte. Der kom en Flodhest og græssede på selve Lodgen, når mørket var faldet på.

De mange ture som er inklusiv er fantastiske, især har de jo turen til Krüger med overnatning (hvad mange ikke har).

Det giver mulighed for oplevelser om aftenen, når mørket er faldet på og også opleve solopgangen, når dyrelivet begynder at vågne op igen.

Her fik vi de vildeste oplevelser. Bl.a. gik en stor flok på ca. 50 Elefanter tværs over vejen lige foran os for at gå ned og drikke vand.

Et andet sted var der omkring en sø over 400 Zebraer. Der var en kæmpe flok Bøfler. Ja, vi kunne blive ved.

Vi havde, i de 2 uger vi var der, taget 3 ekstrature. Den ene gik til Drakensbjergene, hvor vi bl.a. Så mange smukke vandfald, og den anden var vi på ballonflyvning.

Den 3. tur var til et center for truede dyrearter, hvor de gjorde alt for at hjælpe dyrene efter at de var blevet skadet, så de igen kunne sættes ud i naturen.

Vores 2 venner, som vi fik overtalt til at komme med der ned, var meget tilfredse med turen. Deres øjne skinner hver gang de fortæller om vores oplevelser.

Flyveturen var også behageligt. Vi fløj jo til Tyskland, hvor vi fik nat flyveren til Johannesburg med South African Airways. (SAA).

SAA er et dejligt flyselskab med et personale som udstrålede venlighed og også humor. Pladsen på økonomi klassen er også helt fint, selv når man har lange ben kan de strækkes ud.

Så det er helt sikkert, at hvis (når) vi skal tilbage til Mpala så vil det igen blive med SAA. Vi vil også vende tilbage til dig og Svane rejser for at bestille turen

Det har været så behageligt og trygt at være i kontakt med dig (red: Gry fra Svanerejser). Så der er ingen tvivl, I kommer helt sikkert til at høre fra os igen.

KH.

Hans & Marianne