Kære Per og Helle

I skal have en kæmpe tak for muligheden for at besøge jeres fantastiske sted i Afrika. Jeg ville egentlig have ringet til jer for at sige tak, da det er svært at få de rette ord på, på skrift, men har ikke været heldig med at komme igennem så nu skriver jeg i stedet.

Vi havde en fantastisk oplevelse – især takket være de helt utrolig dejlige mennesker I har til at styre jeres sted. Clayton og  John var helt utrolige. Super søde, servicemindede, vidende, dygtige, sympatiske – ja, det er svært at få de rette ord på. Og for os, der havde en pige på 6 år med, var det helt utroligt som det hele fungerede. Hun havde en lige så stor oplevelse som os, og hun var total hengivet til begge de unge mænd. Kæmpe tak.

Det samme gælder for Estel og Lene. Når vi ikke var ude med Clayton og John sørgede pigerne for at alt var som det skulle være, og vores lille Helene græd så det stod da hun skulle forlade Estel. Helene følte sig helt fantasisk stor, idet Estel kunne forstå hende og hun kunne forstå Estel. Også det gjorde det skønt for os som forældre.

Men også Godfred gjorde det super godt, og Helene taler stadig om ham. Ham talte vi ikke selv så meget med, men det er jo altid dejligt at høre positive ting, så han skal bestemt ikke glemmes.

Jeg ved egentlig slet ikke hvordan jeg skal formulere mig, for det har bare været så stort, og vi vil altid se tilbage på denne tur som noget af det mest utrolige vi har oplevet.

Vi havde en stor taske tøj med som vi afleverede i børnehaven. Nu bliver vores næste udfordring at finde ud af hvordan vi i fremtiden  kan donere tøj, legetøj etc. til både skole og børnehave. For her er der da ingen tvivl om at det kommer direkte til de mennesker der har behovet. Dejligt at se hvor meget I gør for dem.

Dette blot for at sige tusind tak for det hele. Værelse 6 var fantastisk placeret for os både mht. pool og hovedbygning, så også tak for at I tænkte på det.

Håber I selv fortsat vil få utrolig mange gode timer på jeres utrolige sted. I må gerne hilse når I kommer derned.

Alt det bedste fra Helene, Henrik og Susanne

(der var på besøg i uge 42)