Kære familien Grunert

Jeg vil benytte lejligheden til at rose Mpala og hele atmosfæren på stedet.

I er jo nok ikke uvant med ros – det fremgår af hjemmesiden og gæstebogen; men alligevel vil jeg på vegne af hele min familie, gerne gentage den.

Vi kommer lige derfra, efter vi var af sted i en uge; min mand, samt vores børn, svigerbørn og børnebørn. 12 i alt i alderen 0-70 år (jeg holdt min fødselsdag dernede). Jeg skal indrømme, jeg var meget spændt på, hvordan det ville gå med 5 små børn; jeg forstod jo, at det ikke var sædvanligt med børn på stedet.

Men alt gik over al forventning. Ungerne blev modtaget med åbne arme, og ikke mindst praktiske ting til den lille blev fremskaffet på stedet. Alle var så søde og hjælpsomme, og vores små og store børn følte sig utroligt velkomne. Vi havde jo det hele for os selv (nok meget godt trods alt), hovedhuset fungerede perfekt som legeplads og filmrum; poolen nød børnene, med svømmevinger og luftmadrasser, osv. osv.

Det gik også fint med turene, børnene holdt gejsten nogenlunde oppe, selv om det var svært at forstå at der ikke var dyr hele tiden; men så tog de sig et blund ind imellem.

Selv om det er et omfattende program havde vi heldigvis også tid til at nyde freden på Mpala; især om morgenen på terrassen med en kop the, med alle lydene, og dyrene der kommer forbi.

Om nogen af os kommer tilbage på et senere yidspunkt ved vi jo ikke; jeg tror alle har lyst. Men vi har i hvert fald alle haft en oplevelse for livet; og det takker vi for.

Med mange venlige hilsener

Lene Grønfeldt