Kære alle på Mpala Lodge

Som så mange andre har skrevet, kom vi hertil med spænding og meget store forventninger. Vore forventninger er til fulde blevet indfriet.

Mpala Lodge er et pragtfuldt sted at være. Personalet – specielt James, Morne, Isaac og ikke mindst Sipho, der har serviceret os – har været helt fantastiske. James, der har været vores private ranger i ugen der er gået, har en stor viden og har fortalt os så meget om de dyr og insekter, vi har mødt på vores vej. Desværre så vi ikke alle Big Five, men vi fik set løver og elefanter i Kruger National Park. Vi fik desuden set giraffer, zebraer, impalaer, krokodiller, skildpadder, flodheste, en lang række antiloper og bl.a. den sjældne nyala, der er en af Afrikas smukkeste antiloper. Derudover så vi en lang række meget smukke fugle. Ud over at vide meget om dyr er James også en god kok, når vi spiste på udflugten til Kruger National Park. Så tak for nogle dejlige dage.

En tak skal også lyde til lodgens pragtfulde kok Issac, der har lavet pragtfuld mad til os hjemme på Mpala. Morne – tak for dejlige og spændende historier om livet som ranger. Estel, som vi kun har haft fornøjelsen af et par dage, er en gæv pige med et pragtfuldt humør. Til Annelise og Stig, som skal være her i 3 måneder, vil vi gerne sige tak for meget hyggeligt selskab. Til alle de øvrige medarbejdere på lodgen vil vi også sige tak; de gør et stort arbejde for at alt skal fungere.

Ja, vi er desværre på vej videre, men inden rejsen går tilbage til Danmark skal vi til Victoria Falls. Tiden her og alle oplevelserne vil aldrig blive slettet fra vores hukommelse og vi håber at vi får mulighed for at komme tilbage en anden gang.

Mange kærlige hilsner

Lasse og Kirsten Kehler, Brønshøj, Danmark