En meget vellykket ferie

Kære Helle og Per

Så er vi tilbage efter en meget vellykket safari ferie i Sydafrika. Denne gang valgte vi at være 2 uger på Mpala. Første uge på Mpala var udflugts-ugen og den forløb som forventet meget tilfredsstillende. Det var som at komme hjem igen. De to dage med overnatning i Krüger National Park var spændende.

Vi mødte i første uge nogle flinke og rare gæster, som alle gav udtryk for et meget vellykket ophold på Mpala Safaris Lodge. Grunden til at de havde valgt Mpala var blandt andet den informative og fine brochure.

2.uge stod i jagtens tegn og jeg/vi må indrømme, at det er den bedste ferie uge vi nogensinde har haft. Det program Per og Morne havde lagt var langt over forventet og det på trods af, at det regnede meget. Jeg fik desværre ikke skudt Kudo og Orxy (vi så dem ikke), men til gengæld Wildebeest, Impala og Blesbok. Samlet har jeg vel gået omkring 50 km på 4 dages jagt. Jeg/vi havde nogle meget hyggelige og morsomme dage sammen med Morne. Turen til Dendron var vellykket og det var meget spændende at sove i telt og en helt speciel oplevelse som hverken Mona eller jeg vil være foruden.

Vi har mødt den nye Ranger og har efter de få dage vi har været sammen et godt indtryk. En ung mand som har lune og meget hjælpsom og gerne fortæller om sin viden om natur og dyr. Gæsterne i den sidste uge gav også udtryk for et godt ophold. Lad det være en lille og kort tilbagemelding på den bedste ferie Mona og jeg nogen sinde har holdt. For 3 år siden var det alle tiders, men denne gang var noget helt andet og det er ikke sidste gang vi er i Sydafrika (Mpala).

Mona og Flemming Lange, Ringsted