En meget dejlig oplevelse med familien

Kære Mpala

Vi har alle haft en meget dejlig oplevelse med familien på Mpala. Alle 13 har haft det herligt.

Opholdet på lodgen var over al forventning. Meget fin service fra Sandra og Estel med information om turene, meget lækre måltider tilberedt af kokken. Vi vil kalde middagene gourmet!!, meget lækker mad.- Megen opmærksomhed for alle børnene også på måltider.

Dobbelthytterne er meget dejlige med al den komfort vi kan forestille os, herligt med vandkoger til te og kaffe. Udsigten ned over floden fra hytterne er vidunderlig. Jeres net over sengene er meget gode, så man ikke har dem lige over hovedet (det har vi prøvet).

Rangerne Juan og Clayton er et kapitel for sig. De gjorde et meget flot stykke arbejde på turene, informerede om dyrene og plantevæksten på game drive og bush walk, så alle fik svar på masser af spørgsmål. Besøg på landsbyskolen var en oplevelse, herlige børn, dejligt at i støtter uddannelse der. Turen på motorbikes var en herlig oplevelse, selv de mindste var med sammen med en voksen. Alle morede sig. – Efterfølgende middag på Hope nød vi meget alle. To dage i Krüger var også fantastisk. Alle blev udstyret med listen over dyrene, som de kunne håbe på at se, et fint overblik, så der kunne sættes navn på bukkene mm. Aftenturen var fantastisk, hvor vi overværede løvernes jagt på impalaer. Hytterne vi boede i var også gode. Det var dejligt med picnic og aftensmåltid i det fri. Lørdag var vi på Panoramaturen, som alle også var med på, en anden oplevelse af området som var god at have med hjem.

Vi må konkludere, at Mpala er helt i top, et herligt rejsemål for en hel familie, selv med børn ned til 4 år. De spurgte, hvornår vi skulle tage sådan en tur igen. Tusind tak for en herlig oplevelse, vi nød det hele i fulde drag.

De venligste hilsner Henning og Annette Fabricius