En hjertelig tak

Kære Mpala Safari Lodge og Helle og Per Grunert

Vi vil gerne sende jer en hjertelig tak, fordi I har gjort det muligt for os at få en stor drøm til at gå i opfyldelse. Vi har gennem flere år haft en drøm om at komme på safari og se “alle de vilde dyr” i Afrika, men da vi ikke er til teltelejre under primitive forhold, er det først med jeres koncept, at vi har fundet den – for os – perfekte løsning.

Straks da vores søn (Per / FDM, Viborg) kom hjem for et år siden og fortalte med stor begejstring om Mpala Lodge, stod det klart for os, at her var en mulighed for at få det længe nærede ønske til at gå i opfyldelse. Efter at have deltaget i din præsentation i Viborg, Per og under fortsat kraftig familiær påvirkning fra vores egen Per, blev rejsen bestilt og vi har med spænding set frem til turen lige siden.

Nu har vi så haft en fantastisk uge på Mpala Lodge, og det er næsten umuligt at beskrive, hvor godt vi har følt os velkommen af alle på lodgen. Som prikken over i’et har maden fra køkkenet været helt i top.

Vi var også tilsmilet af heldet med at opleve masser af dyr på nærmeste hold, både på Mpala og på den dejlige 2-dags tur til Kruger parken, hvor vi på mindre end 3 timer oplevede at se 3 af “de 5 store” i deres rette element: løve, elefant og bøfler. Desuden så vi flodheste, krokodiller, gnuer kuduer, klipspringer og mange andre dyr og fugle.

Desværre havde børnene på skolen fået fri lidt tidligere end normalt, så dem nåede vi ikke at møde, men vi hilste på skoleinspektøren og et par af lærerne, så et par klasselokaler og købte lidt af børnenes håndarbejde.

Det er svært med få ord at give udtryk for alle de spændende oplevelser, vi har haft på turen, men Ingelise har gjort dagbogsnotater undervejs, og jeg har taget godt 300 fotos, så mon ikke det lidt senere bliver til en mere udførlig dagbog, som vi gerne vil sende til jer, hvis det kan have jeres interesse, ligesom evt. andre interesserede naturligvis også kan få den tilsendt.

Mange venlige hilsener

Ingelise og Hans Jakob Henningsen