En aften i Bomaen

Man hører kun de vilde dyr på afstand men sidder trygt og godt i bomaen. Det gjorde vi også en aften sammen med de øvrige gæster på Mpala Safari Lodge.

Vi havde i ugens løb været på spændende ture i Kruger Nationalpark, bushwalk i nærområdet og  sejlads på Olifant river. Men et af turens højdepunkter var, da vi blev inviteret til at spise i bomaen.

Kokken havde stegt vildt og havde bagt brød i en stor gryde. Der var levende lys og en kulsort nat over det hele. En stemning, som det er meget svært at genfortælle.

Man sidder lige så stille og bare nyder det, mens kokken og serveringspersonalet  pusler om en. – Det er en fantastisk måde at afslutte en ferie på Mpala Lodge, og indtrykkene sidder stadig på nethinden.

Vi boede i den bungalow, som lå nærmest ved Main House, og vi følte os under hele opholdet som om vi var de eneste gæster i hele verden. En stilfærdig og excellent service. Eneste ulempe var, at aberne huggede vores æbler, når vi glemte at sætte skålen ind.

I min toilettaske har jeg stadig den lille flaske med lotion, som stod på badeværelset. Jeg åbner den kun en gang imellem  og alene duften får tankerne til at vende tilbage.

Oplevelserne med naturen  var for os nordboere imponerende, og hver dag bød på nye store oplevelser, men den nat i bomaen glemmer vi aldrig.

Vi har anbefalet alle vore venner at spare sammen til en tur på Mpala Lodge.

Per Laursen