Elefanten der ikke ville flytte sig…

Kære Mpala

Feb. 2016 havde min bedstemor inviteret hele familien til Mpala. Vi var 10 personer.

Det bedste var Mpalas super gode mad, søde personale og de vildeste ranger Theo og Reno. Jeg syntes det var hyggeligt at aberne, vortesvinene og vandbukkene kom ind på lodgen.

Den oplevelse der gjorde størst indtryk var aftenen ved Bush Campen. Vi var netop ankommet og nød en sodavand og hyggede med chips. Da en stor han elefant nærmede sig og Theo gik op for at tale den væk fra vores lejr. Det lykkedes ikke i første omgang, så vi blev bedt om at gå væk (vi kunne ikke gå i bilerne, da elefanten stod foran dem) Aldrig har jeg været så bange…..
Heldigvis lykkedes det de dygtige ranger at få elefanten væk fra lejeren og vi spiste vores aftensmad, noget forsinket, men med velbehag.

Jeg ønsker mig tilbage til de oplevelser jeg har haft med jer på Mpala.

Kærlig hilsen
Peder 9 år.