Det er altid svært at sige farvel

Kære alle på Mpala Lodge

Det er altid svært at sige farvel, men nogle gange er det sværere end andre gange, fordi den tid man har tilbragt sammen har været noget helt enestående.

Det kan uden overdrivelse siges om vores ophold på Mpala. Omgivelserne, oplevelserne og ikke mindst alle de dejlige mennesker, som ikke alene har muliggjort oplevelserne, men selv har været en del af dem. Det gælder de pragtfulde, erfarne og energiske rangere Morne, James og Gerhard, som har sikret at alle fik mulighed for at se the Big Five. For Gerhards vedkommende var det også, at han på kompetent vis bragte os godt fra mødet med nogle vrede han-elefanter.

Det gælder Annie-Louisa, som sørgede for at alle, på trods af strabadserne, kommer hjem i bedre stand, end da de ankom hertil, på grund af hendes fremragende og meget sunde måltider tre gange om dagen. Det gælder de allesteds nærværende tjenere Sipho og Samuel, som altid er venlige med et smil på læben. Og det gælder alle de øvrige ansatte, som sørgede for rengøring, sengeredning, tøjvask mv. – alle til store 13-taller. Og sidst men ikke mindst Sanne, som vi følte var til stede 24 timer i døgnet, altid hjælpsom og imødekommende.

Vi synes alle at ferien på Mpala har givet os et værdifuldt minde for altid, så fremover er en Impala for os ikke et dyr, men en Lodge,

Kærlig hilsen fra os alle 10

Vagn og Lone Thorsgaard

Preben og Anne Kjeldstrup

Lilly og Bent Westphal

Kirsten Bech og Knud Jeppesen

Per og Lene Handskemager