fbpx
En fornemmelse af Afrika
Dog intet sammenlignet med virkeligheden…

Lodgen

Se de fantastiske optagelser

Safari i Sydafrika er en helt speciel oplevelse. Selvom mange har prøvet er det endnu ikke lykkedes nogen, at beskrive disse oplevelser med ord. Der findes ingen ord for den følelse man får i maven, når man begiver sig rundt blandt det utæmmede. Derfor har vi fået lavet nogle videoer der kan give en fornemmelse af, hvordan det er at bo på Mpala Safari Lodge – men tro os når vi siger, at videoerne er intet sammenlignet med virkeligheden. God fornøjelse.
Lydgalleri
LYT – og brug dine sanser

Når du er på safari i Sydafrika er det en helt speciel oplevelse. Alle dine sanser bliver påvirket; især dine øre. Alle de nye lyde der er uvante for os fra det kolde nord, sætter virkelig gang i vores mest primitive instikter. Her på siden kan du få en forsmag på, hvad du kan forvente at høre når du tager på safari i Sydafrika. Vi vil forsøge løbende at opdatere siden med nye lyde. God fornøjelse

 

Lodgen

Fotos fra lodgen

Tag en virtuel tur rundt på Mpala Safari Lodge. 

Oplevelser

Fotos fra oplevelser

Se billeder fra alle de oplevelser, som du får med helt automatisk, når du booker en uge på Mpala Safari Lodge. Det er som at deltage i rundrejse, mens du kommer hjem til din egen seng (næsten) hver aften.

Fra gæstebogen
Af Henrik & Charlotte, Søborg – 27. marts 2019
Krydret med lidt løvebrøl og den smukkeste stjernehimmel
Kære alle på Mpala Vi har følt os så forkælet, godt behandlet og nydt hvert minut. Vores uge her er bare fløjet afsted. Den måde uge-programmet er skruet sammen på, er fantastisk, nye oplevelser hver dag. Rangernes viden og formidlingsevner er i top, deres entusiasme for deres job, indlevelse i naturen er så smittende at man bare bliver revet med. Gældende fra fund af dyre lort, dyre spor, spotting af dyr, formidling af økosystemet i bushen, fra bille til elefant, hvordan de alle er afhængig af hinanden og har hver deres rolle. Besøget på skolen og børnehaven, viser hvor vigtigt det er at hjælpe. Det at Mpala vælger at give hjælp og støtte til disse projekter, er meget inspirerende – så tak Per at dette også blev en del af vores oplevelse.