fbpx

Safarirejse

Drømmer du om at komme helt tæt på de utrolige dyr, der hver dag vandrer rundt på savannen, vil en safarirejse være som skabt til dig. Her vil du opleve dyrene i deres naturlige miljø, og det gælder alt fra giraffen og elefanten til løven og næsehornet. Er du interesseret i dyr, vil du aldrig glemme din safarirejse, og den vil altid have en fast plads i dit hjerte samt minder.

Udover et dyreliv, der ikke kan sammenlignes med noget på kloden, venter en historisk, imødekommende og spændende kultur blandt lokalbefolkningen. Vi har flere udflugter ud til stammerne og folkene i nærområdet, så du kan få lov til at smage det afrikanske køkken, se skolen i området, men også blive indviet i den lokale stammedans, der er underholdende og noget helt for sig selv.

Kom en tur til Kruger National Park på din safarirejse

Vores lodge er placeret i nærheden af en safaripark, der er noget udover det sædvanlige. Derfor har vi en 2 dages udflugt til den nu over 100 år gamle Kruger National Park, hvor naturoplevelser på stribe venter dig. I safariparken er vejene i fantastisk stand, og dyrene er blevet vant til mennesker, hvorfor du har mulighed for at opleve dem helt tæt på i deres naturlige habitat.

Der er indregnet overnatninger i nationalparkens camps på udflugten, så du også får muligheden for at opleve Afrikas dyreliv om natten på din safarirejse. En tur til nationalparken er en spektakulær naturoplevelse, som giver dig et utroligt indblik i de fascinerende dyrearters liv.

Hos Mpala Safari Lodge har vi naturligvis en lang række andre udflugter klar til dig, så du får en uforglemmelig safarirejse.
Vil du høre mere om dem eller noget andet, kan du skrive eller ringe til os på:

Tlf: + 45 21 42 49 06
Mail: pg@mpala.dk