fbpx

Safari Rejser til Mpala Safari Lodge

Hos Mpala Safari Lodge planlægger vi unikke og uforglemmelige safari rejser. Kom på besøg i en af de lokale landsbyer, og besøg landbyens skole og elever.

Vi har hos Mpala Safari Lodge besluttet, at en del af vores overskud netop går til landsbyskolen i Diphuti. Kom også ud på en spændende og autentisk safaritur på 4-hjulede motorcykler, hvor du kommer helt tæt på den afrikanske natur og dyrelivet på safarien. Vi kører desuden ud i store safaribiler, som gør det muligt for os at komme rundt selv gennem svært terræn. Fra bilen er det både muligt at se og fotografere de mange forskellige eksotiske dyr, vi kommer forbi.

Bliv indlogeret i smukke og luksuriøse omgivelser

Når du booker safari rejser gennem Mpala Safari Lodge, kan du være sikker på at få en tur ud over det sædvanlige på samtlige punkter. Udover spændende og unikke oplevelser i naturen sørger vi også for, at alle rejsende bliver indlogeret på smukke og luksuriøse værelser. Fra værelserne er der udsigt ud over den nærmeste flod, og alle værelser er indrettet enkelt og stilfuldt samt med komfortable sovemuligheder. Læg dig her godt til rette i en af de store dobbeltsenge omgivet af romantisk net. Til hvert værelse hører desuden eget toilet og bad, ligesom der er mulighed for at tænde aircondition på værelserne. Her på vores hjemmeside kan du se billeder af vores overnatningsmuligheder samt læse mere om, hvad værelserne byder på.

På vores safari rejser serveres forskellige kulinariske afrikanske retter med dertilhørende vine. Under de forskellige ture, vi tager på, pakker vores kok desuden forsyninger, så der aldrig mangler noget. Hvis du ikke før har prøvet at spise din middag i ægte afrikansk natur, kan vi love dig for, at maden smager endnu mere fantastisk i sådanne omgivelser. Snyd derfor ikke dig selv for en af vores mange safari rejser hos Mpala Safari Lodge. Du vil uden tvivl komme hjem med mange nye og uforglemmelige oplevelser i bagagen.