fbpx

Safari Lodge

Vil du tilføje et minde til din samling, som aldrig nogensinde vil blive glemt, skal du en tur til Sydafrika. Her venter dig et indblik i naturens verden fra første række, og du får lov til at bevæge dig rundt på Savannen blandt en biodiversitet, der ikke findes andre steder i verden. Vores safari lodge er placeret lige i centrum af naturen, hvorfor vi tilbyder en række udflugter i det afrikanske land hver eneste dag. Du kan komme på en 2 dages udflugt til Kruger National Park, en safaritur på RTV eller i en åben Jeep, men derudover kan du også komme helt tæt på lokalbefolkningen, der vil være en oplevelse helt for sig selv.

Bo i vores autentiske og luksuriøse Safari Lodge

Vores Safari Lodge er er placeret ved Olifants River, og du skal derfor ikke blive overrasket, hvis du pludselig kan se Afrikas mest eksotiske og fascinerende dyr lige udenfor dit vindue, mens du spiser aftensmad, eller når du slapper af ved poolen. Lodgen er placeret i et uspoleret samt helt igennem smukt landskab, hvorfor du vil få en autentisk oplevelse, som ikke findes andre steder.
Vores Safari Lodge er en lille hyggelig perle i Sydafrika, og på stedet bliver du forkælet hele dagen. Vi har morgen, middag samt aftensmad til dig, ligesom du kan slukke tørsten i vores dejlig, kolde drikkevarer. Endvidere kan du tage en dukkert i vores store pool, mens du ser udover den smukke afrikanske natur, der omgiver lodgen. Vi har maksimalt 12 gæster boende ad gangen, så vi altid kan give dig alt opmærksomhed samt den bedste service.

Indretningen er i bedste autentiske stil, og vores safari Lodge vil sikkert være noget helt andet, end de hoteller du er vant til at bo på.

Vil du vide mere om vores safari lodge eller andet, så tag fat i os på:

Tlf: + 45 21 42 49 06
Mail: pg@mpala.dk