fbpx

Safari i Afrika hos Mpala Safari Lodge

Søger du en oplevelse, der vil feje benene væk under sig, og som vil være et minde resten af livet, skal du på safari i Afrika. Her venter dig et eventyr, der blandt andet byder på et møde med Savannen, og de mange forskellige dyrearter, som hver eneste dag befinder sig her. Savannen er dyrenes mekka, og det er et af de steder i verden, hvor biodiversiteten er højest, og alt dette kan du se på nærmeste hold.

Det uforglemmelige dyreliv er ikke det eneste, du vil opleve på en safari i Afrika. Du vil endvidere opleve en kultur som ingen anden, hvor menneskene er imødekommende, konstant glade og altid klar på en fest.

 

Udflugter fyldt med adrenalin og spænding

Skal du på safari i Afrika med os, kan du se frem til at komme helt tæt på nogle af klodens mægtigste og største dyr. På vores udflugter til blandt andet Kruger National Park kommer du ind midt i Afrikas utrolige dyreliv, hvor du vil opleve arterne i deres naturlige miljø, hvilket ikke kan sammenlignes med noget.

Endvidere kan du komme på en nattetur, og det er her, hvor dyrenes konge for alvor vågner op til dåd, ligesom mange af de andre katteracer såsom tigeren, geparden, leoparden, panteren mm. Rovdyrene jager primært i morgen- samt nattetimerne, så hvis du vil have adrenalinen helt op, men samtidig få et unikt indblik i deres adfærd, har vi flere udflugter, der er skræddersyet til det.

Er du til fart over feltet, har vi udflugter på 4-hjulet motorcykler og i åben jeep. På disse ture kører du rundt gennem den snoede natur, og det er ikke usædvanligt, at blandt andet giraffer stopper op for at undersøge, hvad det er for noget, der kommer kørende. Undervejs på turene vil der blive gjort stop på udvalgte steder, ligesom aftenen kan byde på en romantisk middag i bushen.

Lyder safari i Afrika som noget for dig, og er du klar til en uforglemmelig oplevelse, er vores kontaktinformation følgende:

Tlf: + 45 21 42 49 06
Mail: pg@mpala.dk