fbpx

Safari ferie hos Mpala Safari Lodge

Med en safari ferie vil du uden tvivl få oplevelser for livet. Hos Mpala Safari Lodge vil du blive indlogeret tæt på Olifants River i Limpopo-provinsen, som ligger i det nordøstlige Sydafrika. Under din safari ferie her vil du komme besøg i lokale landsbyer, smage spændende afrikanske retter, opleve safariens fantastiske dyreliv og smukke natur fra 4-hjulede motorcykler og meget, meget mere. Vi garanterer en autentisk ferie udover det sædvanlige, som du sent vil glemme.

Kom helt tæt på fantastiske dyr og storslået natur

Hos Mpala Safari Lodge vil vi gerne sikre, at alle deltagere på vores safari ferier oplever det, de har glædet sig mest til. Derfor har vi sat en begrænsning på maks. 12 deltagere på vores ture. Ved at sætte denne begrænsning vil alle have mulighed for at opleve den fantastiske safari på nærmeste hold. Kom blandt andet med ud på Night Drive, og oplev dyr, som ikke kommer frem, før mørket falder på. Vi arrangerer desuden Bush Walk, hvor en erfaren guide tager jer med på vandretur til fods gennem den storslåede afrikanske natur. Undervejs vil vores guide fortælle om det, I kommer forbi. Opdager I dyrespor på vejen, kan guiden også fortælle mere om, hvilke dyr som har været forbi, og om der er mulighed for at se dyrene i virkeligheden på vejen under jeres Bush Walk.

Har du fået lyst til en safari ferie i Sydafrika? Her på vores hjemmeside kan du læse meget mere om, hvad en safari ferie hos Mpala Safari Lodge indebærer. Du kan også se billeder og videoer fra nogle af vores tidligere ture – og på den måde se, hvad du kan glæde dig til, hvis du booker en safari ferie hos os. Har du spørgsmål til vores rejser, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar ved telefonen og over mail til at besvare din henvendelse.