fbpx
FLERE OPLEVELSER & UDFLUGTER
– kan tilkøbes

Ballonflyvning over bushen

Oplev magien ved at svæve lydløst henover trætoppe og dyreflokke

Vi mødes før solopgang, hvor der serveres kaffe, mens ballonen blæses op til imponerende 8 etagers højde. Flyvningen starter så tidligt, at vi oplever solen stige op i horisonten, mens vi stiger op med ballonen. Vi driver over landskabet og nyder den imponerende udsigt, mens vi kigger efter dyr og betragter det betagende landskab under os.

Når vi lander bliver der serveret et glas champagne. Vi sætter sikkerheden højt og gennemfører kun denne tur, når udsigten for vind og vejr er absolut i orden.

Pris: 4.800 Rand pr. person

Rivercruise – ultimative oplevelse

At flyde stille og roligt på vandet mellem flodheste og krokodiller, mens elefanter og giraffer ser til fra flodbredden – en dejlig afslapning og fantastisk oplevelse.Cruiset foregår på en opdæmmet del af Olifants River, hvor det rolige vand er hjemsted for et væld af dyr og fugle. Vi sejler mellem prustende flodheste, lurende krokodiller og imponerende fiskeørne på udkig efter fisk.

Pris: 1400 Rand pr. person

Shoppingtur til Phalaborwa

Halvdagstur til byen Phalaborwa, hvor du kan shoppe eller blot opleve livet i en moderne mindre afrikansk by. Du kan vandre omkring, nyde folkelivet og de eksotiske boder på torvet, eller du kan gøre dine indkøb af tøj, sko, smykker mv. i moderne butikker til afrikanske priser. Hvis muligheden byder sig kombineres turen med et besøg ved kobberminen, med udsigt til verdens næststørste menneskeskabte hul – diameteren er næsten 2 km og dybden er næsten 1 km. Minen har gjort Phalaborwa til en ganske velhavende by med mange flotte boliger.

Pris: 1100 Rand pr. person

Golf og giraffer

 Gå en 18-hullers runde på Hans Merensky Golf Club, som er en helt særlig oplevelse med krydsende giraffer og andre dyr, der er tiltrækkes af banernes grønne græs. Det er ufornuftigt at opsamle golfbolde, der er faldet i vandet, f or søerne er fyldte med krokodiller og flodheste.

Pris: 1750 Rand pr. person inklusiv green fee og leje af udstyr

Leje af golfvogn Pris 280 Rand ekstra

 

Geparder
og truede dyr

Oplev centret for truede dyr i Hoedspruit, hvor man især opdrætter geparder til udsætning i naturen. Blandt andre dyrearter er de sjældne vilde hunde, samt en række skadede dyr og forældreløse dyreunger, som bliver passet og plejet, til de kan sættes fri. Vi gør opmærksom på, at en del af dyrene går i mindre indhegninger, men centret er alligevel en oplevelse værd, og som besøgende er man med til at bidrage til driften og dyrenes overlevelse.

Pris: 1400 Rand pr. person

Geparder
og truede dyr

Oplev centret for truede dyr i Hoedspruit, hvor man især opdrætter geparder til udsætning i naturen. Blandt andre dyrearter er de sjældne vilde hunde, samt en række skadede dyr og forældreløse dyreunger, som bliver passet og plejet, til de kan sættes fri. Vi gør opmærksom på, at en del af dyrene går i mindre indhegninger, men centret er alligevel en oplevelse værd, og som besøgende er man med til at bidrage til driften og dyrenes overlevelse.

Pris: 1000 Rand pr. person

Ekstra bushwalk
–Oplev endnu mere

Der er allerede 2 gange bush walk med i det faste program, men hvis du vil opleve endnu mere, kan du bestille ekstra ture. Det er facinerende at opleve, hvordan vores trænede guider opdager selv de mindste spor i terrænet. Du ser dem måske først selv, når du får dem udpeget. En knækket gren, fodspor i sandet eller dyrets efterladenskaber fortæller hvilket dyr der har været forbi- og hvornår.

Pris: 600 Rand pr. person

Hesteridning
Hesteridning i bushen scaled
På hesteryg kan du komme tættere på dyrelivet

Når du rider på safari til hest oplever du, at du virkelig bliver ét med naturen. De afrikanske dyr bliver ikke bange for en rytter til hest, men de oplever blot ekvipagen som andet dyr i naturen. I kan ride ind midt imellem en flok zebraer uden at de løber deres vej. Det er ganske enkelt en intens naturoplevelse. NB. Turen er for erfarne ryttere.

Pris: 1800 Rand pr. person

Teltsafari
Bush Camp  scaled
Hygge omkring bålet og stemningen midt i Afrika’s natur.

 Om aftenen er der hygge omkring bålet og vi nyder stemningen midt i Afrika’s natur.

Vi har rekonstrueret den gammeldags safarioplevelse, hvor man vandrede til fods gennem bushen og overnattede i telte. Maden tilberes over åben ild og natten tilbringes i telt midt i bushen.

Pris: 850 Rand pr. person

Drakensbjergene
Side  Drakensberg
Kombiner safarien med heldagstur

Heldagstur i de spektakulære Drakensbjerge med besøg ved landevejsboder, udsigten over Blyde River Canyon, der er verdens 3. største kløft, Bourke’s Luck Potholes, hvor floden har eroderet forunderlige formationer i klipperne, samt mange andre smukke naturscenerier. Undervejs serveres picnic frokost.

Pris: 2200 Rand pr. person

Skolen og børnehaven 

Der er mulighed for at tage en tur på besøg ved skolen og i den lille børnehave i The Oaks. Turen var tidligere  fast på programmet, men vi har besluttet at have turen som en ekstra mulighed. Denne eksratur vil ske om onsdagen, hvor en gamedrive så vil udgå.

Læs mere om vores støtteprojekt her: The Oaks

Pris: 800 Rand pr. person. Dette dækker udgifter til køreturen og det overskydende går til at støtte vores projekt.

Elefanter

Kom helt tæt på tamme elefanter

Du har måske oplevet indiske elefanter i zoo eller for år tilbage i cirkus. De er da ganske store, men afrikanske elefanter er enorme!

De afrikanske elefanter kan kun tæmmes ved tåsmodighed, vednlighed og masser af godbider. Elefanterne arbejdede tidligere i skovene i Zimbabwe. De fik “fri” for en del år siden og bor nu i deres eget reservat i nærheden af Mpala Safari Lodge.

Elefanterne er dresserede, og man kan komme helt tæt på og klappe dem.

Pris: 3000 Rand pr. person

DSCNx

ATV

Ekstra tur på ATV – de 4-hjulede motorcykler

Der er allerede en tur på ATV inkluderet i en uges ophold.

Men har du ikke fået nok tilbydes en ekstra tur på motorcykler gennem bushen.

Pris: 1.110 Rand pr. person

Ekstra sunset drive

Gamedrive i solnedgangens skær

Når dagen køler ned, bliver dyrene aktive igen. De søger mod vandhuller og græsser i bushen. Så kører vi ud og spotter dem. Vi kører i Mpalas lokalområde og på vores egen del af reservatet. 

Undervejs fortæller guiden om dyrene, planterne og insekternes fasinerende liv.

Mens vi nyder solnedgangen og udsigten, holder vi en lille pause og med kølige drikkevarer.

Pris: 675 Rand pr. person

Moholoholo

Udflugt til rehabiliterings centret for dyr

I nærheden af bjergene ved Hoedspruit ligger Moholoholo. Det er et vildpleje center, hvor der gøres et stort arbejde for at redde vilde dyr, som er skadede eller har mistet sine livgivende forældre i en alt for tidlig alder. Efter at dyrene er bragt på fode igen udsættes de igen i naturen, enten i deres eget reservat eller naturen. 

Gæsterne får mulighed for at se de plejede dyr og bl.a. besøge “gribbe-restauranten”, hvor der serveres gribbeguf for de vilde gribbe.

Centret gør desuden en stor indsats for at undervise i miljø- og dyrebeskyttelse

Pris: 1.400 Rand pr. person

Ekstra morgen gamedrive

Nye en ekstra gamedrive i solopgangen

Vi kører ud i det tidlige morgenlys, mens dyrene vågner op. De er aktive og man ser dem fremme i de åbner områder. De skal lige nå at få morgenmaden inde dagens solstråler bliver for varme og sender dyrene ind i skyggen. Vi kører i Mpalas lokalområde og på vores egen del af reservatet.

Undervejs fortæller guiden om dyrene, planterne og insekternes fasinerende liv.

Pris: 675 Rand pr. person

Ekstra dag i Kruger inkl. overnatning

Bliv i Kruger Park en ekstra nat og dag

Nogle kan bare ikke få nok af Kruger Park. Så vi har lavet denne mulighed for de dedikerede Kruger Park fans. Hvor vi normalt kører hjem efter den anden dag, så kan turen udvides med en ekstra overnatning og en ny dag.

Da vi skal booke ekstra værelser i de eftertragtede camps i Kruger Park, må turen bestilles mindst 3 måneder før ankomst. Vi sørger for, at den 2. nat sker i en ny camp, så der overnattes i 2 forskellige steder på den samlede tur. Turen kan indrettes efter specielle præferencer.

Der skal mindst være 4 gæster med på turen. Der tages forbehold for manglende kapacitet i Kruger. Dette kan især forekomme i den Sydafrikanske højsæson.

Så kontakt os under planlægningen af din rejse til Mpala, så vi sammen kan finde det helt rigtige tidspunkt for denne udvidelse af din tur.

Pris: 4300 Rand pr. person ved minimum 4 gæster

Ved mindre end 4 tillægges 1000 Rand pr bil

 

Ekstra dag i Kruger Park, dagstur

Tag en dagsudflugt til Kruger Park

Vi starter fra Mpala før solen står op og nyder solopgangen i bilen på vej til Kruger. 

Oplevelsen af Kruger er den samme, som på vores inkluderede 2-dages tur, men vi kører på et mindre område, da vi skal hjemad igen og ud af parken inden den lukker.

Her køres dagen igennem med stop i picknik spots og nyder Mpalas medbragte lækkerier.

Pris: 2.800 Rand pr. person ved minimum 4 gæster

Ved mindre end 4 tillægges 1000 Rand pr bil

Reptile Park

Se og lær om bushens slanger og andet “kryb” helt tæt på. 

Hånden på hjertet – selvom der er slanger og andet “kryb” i bushen, så er det yderst sjældent at se dem. Så frygt endelig ikke at blive “overfaldet” af kryb, blot fordi du er kommet til Afrika.

Hvis du er interesseret i at se dem alligevel, så er turen til Reptil Centret i Hoedspruit være at gøre. De har rigtig mange forskellige slags reptiler og også lidt større insekter.

Man kan desuden få en demonstration i et sikret område af de 3 farligste slangers reaktion på et tæt møde med mennesker, så man ved selvsyn kan se, at de virkelig gør alt, hvad de kan for undvige og se at komme væk.

Pris: 1400 Rand pr. person