fbpx
BLOG FRA MPALA
Følg hverdagen på lodgen
Kruger National Park – stedet for den perfekte safari-rejse
Løve

 

Med sine 19.633 kvadratkilometer er Kruger National Park det største naturreservat i Afrika. Midt i parken ved Olifants River finder du den dansk-ejede Mpala Safari Lodge, der tilbyder eksklusive safari-ophold for op til 12 personer ad gangen – det perfekte udgangspunkt for din safari-rejse.

Kruger National Park ligger i den nordøstlige del af Sydafrika og strækker sig over provinserne Limpopo og Mpumalanga. Siden den åbnede i 1927 har den tiltrukket flere og flere turister på grund af det store og meget varierede dyreliv med omkring 147 forskellige pattedyrsarter – herunder over 12.000 elefanter, 27.000 afrikanske bøfler og 1000 leoparder – 517 fuglearter og 114 forskellige krybdyrarter inklusiv krokodiller.

Netop på grund af det store antal turister, der valfarter til Kruger National Park hvert år, kan det være svært at finde et roligt sted at tage dyrene nærmere i øjesyn – i hvert fald hvis du tager til den sydlige del af naturreservatet.

Et smørhul i Kruger National Park

Tager du i stedet et stykke længere mod nordøst, ind mod midten af parken til Olifants River, kommer du til et mere stilfærdigt område med knapt så mange turister. Her ligger den danskejede og -drevne Mpala Safari Lodge, hvor du altid er sikker på at få plads på første række til dyrene og hvor der altid er en medarbejder, der har tid til at hjælpe dig med selv dine mindste ønsker og spørgsmål.

For Mpala Safari Lodge har kun plads til 12 gæster ad gangen, der indlogeres i vores meget eksklusive dobbelthuse med udsigt lige ned til Olifants River og den storslåede natur omkring floden. Det sikrer, at du får den helt perfekte safari-oplevelse med en anden nærhed til naturen, end du ville opleve i de mere trafikerede dele af naturreservatet.

En uge med masser af udflugter

For at få mest ud af dit ophold, anbefales det, at du bliver i minimum en uge. Ugen starter så snart du er blevet indkvarteret med traditionel stammedans, der danses af den lokale Sotho-stamme.

Dagen efter går turen til fods ud i bushen anført af vores erfarne og – for en sikkerheds skyld – bevæbnede guider, fører dig helt tæt på dyrene, naturen og det dyreliv, du ellers ikke ville opdage, hvis du ikke vidste, hvad du skulle se efter.

Ugen byder også på fotosafari i åben jeep eller på ATV efter eget ønske, et fantastisk og meget romantisk aftensmåltid ude i bushen, der tilberedes over åben ild og et night drive, for giver dig førstehåndsindtryk af det fantastiske nattedyreliv.

Endvidere kommer du på en todages ekspedition dybt ind i Kruger National Park, hvor du bl.a. får rig lejlighed til at betragte mere at det fantastiske dyreliv.

 

Book din rejse til Kruger National Park her!

Vil du opleve den rolige del af Kruger National Park og komme helt tæt på det store, varierede dyreliv, så skynd dig at booke en uge på Mpala Safari Lodge i din helt egen lejlighed. Her forenes afrikansk arkitektur med dansk komfort og indretning. Der er kun 12 pladser pr. uge, så bestil i god tid!