Fotosafari i Sydafrika

Fotosafari i Sydafrika

Tag på fantastisk fotosafari i Sydafrika

Drømmer du om at komme helt tæt på de vilde dyr, så du kan få nogle helt fantastiske og unikke billeder med hjem? Skal det lykkes, kræver det stort lokalkendskab og rolige omgivelser. Begge dele får du med en fotosafari i Sydafrika på den danskejede Mpala Lodge, der ligger i Kruger National Park.

Vilde dyr tager sig bedst ud i deres naturlige omgivelser. Så vil du opleve giraffer, løver, næsehorn, elefanter og andre afrikanske dyr helt tæt hold, er den store Kruger National Park i den nordøstlige del af Sydafrika et godt sted at tage hen. Det er Afrikas største dyrereservat, der har været åben for offentligheden siden 1927.

Kræver ro og godt lokalkendskab

Skal du helt tæt på de vilde dyr, kræver det rolige forhold og en guide, der er godt bekendt med de lokale forhold. I den sydlige del af Kruger National Park kan det være så som så med roen på grund af det store antal turister.

Men drager du lidt mod nordøst i parken, bliver der længere mellem turisterne. Her finder du den danskejede Mpala Safari Lodge, der ligger ved bredden af Olifants River med den kønneste udsigt over floden. Med plads til kun 12 gæster ad gangen, får alle gæster første parket til det fantastiske dyreliv. Faktisk kan det nydes direkte fra terrassen i de luksuriøse dobbelthuse, som du bliver indkvarteret i eller fra terrassen i hovedhuset, hvor der er ekstra god udsigt til dyrelivet langs Olifants River.

På fotosafari i Sydafrikas bush


Men du kommer endnu tættere på dyrene end det! For i løbet af ugen kommer du på en meget eksklusiv fotosafari i Sydafrika gennem bushen, både til fods og i safaribil. Som et særligt indslag får du også mulighed for selv at køre på ATV (4-hjulet motorcykel) gennem bushen. Dette er en del af det faste arrangement, men det kan du naturligvis vælge fra, hvis du hellere vil køre med i den åbne safarijeep med chauffør.

Rangerne på Mpala er virkelige professionelle og ved hvor områdets mange forskellige dyregrupperinger opholder sig i øjeblikket. For alt efter årstiden, og hvor der er de bedste muligheder for at finde føde, flytter de forskellige dyr rundt i området.
Rangerne sørger for at du kommer helt tæt på, så du får de mest optimale forhold til at få pletskuddet med dit kamera, så du får et fantastisk minde fra din fotosafari i Sydafrika. Selvfølgelig er rangerne årvågne og bevæbnede, hvis der skulle opstå en truende situation, som dog heldigvis er sjældent.

I roligt tempo gennem bushen


Turene til fods og i safaribil og på ATV’er foregår i et roligt tempo gennem de mange snoede stier i terrænet. Dette sikre en endnu mere unik fotosafari i sydafrika, hvor man kommer helt tæt på dyrene. Undervejs lærer rangerne jer, hvordan I kan læse naturen og spotte de spor, dyrene efterlader sig. Du lærer også, hvordan du kan komme helt tæt på uden at blive opdaget, og får en masse viden om de forskellige dyr, I møder på vejen.

Undervejs er der tid til en forfriskning og en god snak om dyrene. Der er masser af tid til at nyde den storslåede natur – og når dagen er omme, bliver der tændt op og skabt et sandt gourmetmåltid af vores kokke – en aften midt ude på savannen over åben ild.
Kom tæt på de vilde dyr på første klasse
Kunne du også tænke dig at få plads på forreste række til de vilde dyr og opleve den flotte og luksuriøse Mpala Safari Lodge, skal du være hurtigt ude. For med plads til kun 12 personer ad gangen, kan det i perioder være svært at få plads på det tidspunkt, der passer dig.

Book en fotosafari i Sydafrika


Book din fotosafari nu og glæd dig til utrolige oplevelser i første klasses luksus med mulighed for at få en masse fantastiske billeder med hjem af de spændende vilde dyr.