fbpx

Afrika safari

Er du klar på et møde med klodens mest fascinerende dyreliv, en imødekommende, spændende og historisk kultur, skal du indstille din kikkert mod Afrika. Safari er blevet et populært valg blandt dyreelskere, som vil se de fantastiske skabninger på tætteste hånd og lære mere om, hvordan de begår sig i deres naturlige miljø.

Vi har skræddersyet udflugter, der giver det bedst mulige indblik i denne ekstraordinære verden, og din Afrika safari vil blandt andet byde på en tur til den over 100 år gamle naturreservat Kruger National Park, trekking ture til fods, ture i åben jeep samt på RTV’er. Endvidere vil der være ture om dagen, samt om natten hvor rovdyrene for alvor er aktive, så du kan få adrenalinen op, men samtidig få et bedre indblik i deres natur.

Vi har ydermere udflugter, der lader dig komme helt ind under huden på en kultur, der er blevet formet af stammekrige, apartheid mm. Alle disse tragiske hændelser er en del af kulturens historie, men trods den grumme fortid venter dig glade og imødekommende mennesker, som vil tage imod dig med åbne arme. Du får muligheden for at opleve stammedans, besøge en skole samt smage det udsøgte afrikanske køkken.

Bo i luksus blandt dyrene på din Afrika safari

Vi har lavet en autentisk safari lodge ved Olifants River, der er indrettet i bedste afrikanske stil. Men vi har krydret det hele, så du lever i luksus, når du skal slappe af efter en lang safaritur. Vi har morgen-, middags- og aftensmad klar til dig, ligesom du altid er velkommen til at snuppe drikkevarer for at slukke tørsten. Ydermere har vi en dejlig pool, du kan køle ned i under solens varme stråler.

Når du bor på Mpala Safari Lodge, skal du ikke blive overrasket, hvis du ser bøfler, elefanter, giraffer mm., når du spiser morgenmad, eller når du bader i poolen. Lodgen er placeret i et uspoleret naturlandskab, og det er ikke som noget hotel, du før har prøvet.

Lyder en Afrika safari spændende, så bestil din rejse hos os eller tag kontakt til os med uddybende spørgsmål på:

Tlf: + 45 21 42 49 06
Mail: pg@mpala.dk